Over mij

Mijn verhaal

Vanuit mijn eigen onzekerheid over wie ik was en de onzekerheid over mijn figuur heb ik jarenlang iedereen om mij heen geobserveerd. Achteraf zie ik dat ik altijd aan het kijken was om te vergelijken. Maar ook omdat ik intens kan genieten van schoonheid. Of dat nu in de natuur is of bij mensen. Ik hou van kleuren, vormen etc.

Tijdens de opleidingen op het gebied van kleur-, stijl en imago ging er een wereld voor me open. Opeens zag ik hoe ik bepaalde dingen heel makkelijk kon oplossen. Toen ik leerde met optische effecten te spelen en hoe ik mijn figuur in balans kon brengen (zonder af te vallen), werd het leven veel makkelijker.

Daarna ging ik aan de slag met waarom ik zo kritisch was mezelf en leerde ik mezelf echt kennen. Een reis van zelfontwikkeling, coaching en heel veel persoonlijke groei volgde. En zo vond ik mijn passie in de combinatie van coaching en styling.

Zelf heb ik er jaren over gedaan om te komen tot waar ik nu ben. Maar als er iets is dat ik heb geleerd is dat je het niet alleen hoeft te doen. Juist daarom vind ik het zo geweldig om anderen te mogen begeleiden op hun pad van zelfontwikkeling omdat ik weet hoe enorm veel het je oplevert en hoeveel plezier je daar iedere dag van hebt!

Liefs Suzanne