Over mij

Mijn naam is Suzanne Lahaye. Geboren en getogen in Maastricht. Als ik vertel wat ik allemaal doe krijg ik vaak terug “zo, jij bent een bezige bij”. Zelf voel ik dat niet zo. Ik hou van veel verschillende dingen en vooral persoonlijke groei, spiritualiteit, creativiteit en andere helpen zijn mijn stokpaardjes. Niet zo gek dus dat ik voorheen naast een juridische carrière altijd bezig was met zelfontwikkeling en creativiteit. Inmiddels heb ik een carrière switch gemaakt en ben nu helemaal op mijn plek binnen HR en werk ik als coach.

Vanuit mijn human design heb ik een 6/2 lijn, wat wil zeggen dat ik een ‘Role model’ en ‘Hermit’ ben. Dat merk ik door de klanten die op mijn pad komen. Vaak lopen zij tegen dingen aan die ik eerder voor mezelf heb getackeld. Of dat nu gaat over zelfbeeld, zelfvertrouwen, loopbaankeuzes of relatieproblemen. Op die manier komt mijn eigen ervaring van pas en kan ik nog beter coachen en begeleiden.

De ‘Hermit’ herken ik ook omdat ik ook tijd voor mezelf nodig heb en enorm kan genieten van opladen in de natuur, alleen een weekendje weg of een boek lezen.

Mijn klanten beschrijven mij als “open, liefdevol, doortastend” en “doorpakken”. Mijn kracht is dat ik heel snel een diepe connectie kan maken en precies aanvoel wat er werkelijk speelt. Als ik je in een coachtraject mag begeleiden werken we samen en zorg ik ervoor dat je weer in je kracht komt, straalt en met nieuwe energie kan genieten van alles dat er op je pad komt.

Kijk er naar uit je te ontmoeten! Veel liefs, Suzanne