• Home
  • /
  • Aanbod en tarieven

Aanbod en tarieven

 1. Coaching en Styling

Coaching helpt je bij het krijgen van inzicht, maken van keuzes en realiseren van jouw unieke doelen. Als coach ben ik er helemaal voor jou om je daarbij te ondersteunen. Waarom zou je kiezen voor coaching? Als je voelt dat je uit balans bent of moe. Je het lastig vindt om nee te zeggen. Keuzestress ervaart. Een andere richting uit zou willen maar niet weet welke. Je niet meer happy bent met jezelf, je werk of je relatie. Er veranderingen in je leven zijn, je figuur is veranderd, je net moeder bent geworden of als je net gescheiden bent of gaat scheiden. Je hoeft al die issues echt niet alleen op te lossen. Een coach kan je daarbij helpen. Je hart luchten, inzicht krijgen in jezelf, je patronen en overtuigen.  Maar ook en vooral krijg je inzicht in je kwaliteiten en eigen kracht. Vandaar uit kunt je weer vrijer bewegen en groeien. Je bepaalt samen met mij je eigen doelen. In onze één op één gesprekken sta jij centraal. Bij Uniek Coaching en Styling verbinden we daarbij jouw binnenkant met de buitenkant omdat alles onlosmakelijk verbonden is. We kijken dus naar het totaalplaatje! Hoe je jezelf presenteert en jezelf optimaal kunt laten zien komt ook uitgebreid aan bod. Een unieke combinatie!

Kosten 400,- voor 4 sessies van 1 uur.
Locatie: Uniek Coaching & Styling, Athoslaan 12A Maastricht, online of in de vorm van wandelcoaching.

2. Stijladvies  

Binnen- en buitenkant zijn onlosmakelijk verbonden en we gaan in gesprek over jouw binnenkant. We onderzoeken hoe je jezelf ziet en of dat beeld nog klopt. Als er sprake is van een onbalans of verandering in je leven is het fijn om te kijken wat je zelf kunt doen. Tijdens een stijladvies help ik je anders t kijken naar jezelf. Ik leer je welke kleuren, stoffen en optische effecten je kunt toepassen om jouw Unieke zelf optimaal te laten zien. We gaan samen op zoek naar jouw stijl en wat jij wil uitstralen. Neem items mee die je graag draagt en items die je niet draagt of moeilijk kunt combineren. We kijken dan ook hoe je je garderobe kunt verduurzamen.

Kosten 125,- duur 1,5uur.
Locatie: Uniek Coaching & Styling, Athoslaan 12A Maastricht.

3. Garderobecheck  

Binnen- en buitenkant zijn onlosmakelijk verbonden en we gaan in gesprek over jouw binnenkant. We onderzoeken hoe je jezelf ziet en of dat beeld nog klopt. Als er sprake is van een onbalans of verandering in je leven is het fijn om te kijken wat je zelf kunt doen. Tijdens de garderobecheck laat ik je aan de hand van je eigen garderobe zien hoe je met kleuren, stoffen en optische effecten kunt spelen om jouw Unieke zelf optimaal te laten zien. We schonen op en maken nieuwe combinaties. 80% van de tijd draag je 20% van je kleding en er is zoveel meer mogelijk met de items in je kast dan je denkt. We onderzoeken wat je graag wil uitstralen en hoe je dat op basis van jouw garderobe kunt doen. Haal meer uit wat je hebt en verduurzaam je garderobe! Je ontvangt ook nog een uitgebreide samenvatting van alle tips!

Kosten 250,- duur 1,5 uur
Locatie: bij jou thuis

4. Workshop Mindset & Styling

Wil je een workshop volgen met vriendinnen of als teamuitje? Leer anders kijken naar jezelf. Zodat jouw binnenkant en buitenkant in balans zijn! Tijdens de workshop ga ik je niet vertellen welke kleuren je moet dragen maar ik leg je uit waarom een wintertype een grote rode tas draagt. Ook leer ik je hoe je met kleuren, stoffen, lijnen en prints kunt spelen, zodat je jezelf optimaal laat zien.
 
Ook leg ik je uit waarom die ene blouse of jurk in je kast blijft hangen, dus hoe je dat soort miskopen kunt voorkomen. Natuurlijk staat ze ook stil bij hoe je jouw garderobe nog meer kunt verduurzamen. Kortom een avond boordevol handige tips en adviezen!

Kosten 45,- p.p max 6 personen
Locatie: Uniek Coaching & Styling, Athoslaan 12A Maastricht of op locatie.

Maatwerk
Alles kan! Andere wensen of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.