• Home
  • /
  • Blijven of gaan?

Blijven of gaan?

Als je heel eerlijk bent, dan twijfel je of de relatie waar je in zit nog wel bij je past. Je kunt op alle mogelijke manieren beredeneren waarom je moet blijven. Hij of zij is lief, jullie hebben het goed, er zijn kinderen in het spel en financieel is het comfortabel. En toch is er soms dat stemmetje en dat gevoel dat dit misschien niet is waar je echt gelukkig van wordt. In de fase waarin deze stem zich soms laat horen ben je helemaal alleen. Je kunt er nog niet met vrienden of vriendinnen over praten, omdat het dan op de een of andere manier opeens werkelijkheid wordt en je ogenschijnlijk niet meer terug kunt. In die fase kan het heel erg helpen om in alle discretie, vertrouwen en zonder oordeel, te sparren met een deskundige. Vaak duurt deze fase jaren en pas nadat er iets gebeurt waardoor er een noodzaak ontstaat wordt een keuze gemaakt. Die jaren van interne twijfel kunnen heel eenzaam zijn.

Herken je dit en wil je onderzoeken wat er echt speelt, wat maakt dat je twijfelt, dan begeleid ik je graag. Tijdens een aantal coachingsessies onderzoeken we samen hoe nu verder.

Kosten 125,- euro voor 1,5 uur. Een coachtraject is gemiddeld 4/6 sessies, dit bepalen we bij de start van het traject. Inclusief gratis intakegesprek. Locatie: Uniek Coaching & Styling, Athoslaan 12A Maastricht, online of in de vorm van wandelcoaching.