• Home
  • /
  • Lekker in je vel!

Lekker in je vel!

Je bent niet blij met je lichaam. Je kijkt liever niet in de spiegel en shoppen is al helemaal vreselijk. Je draagt misschien net wat meer kilo’s met je mee dan je zou willen. Eten is gezellig, fijn en vooral een manier om niet te voelen. Bij stress, spanning of als je dat gevoel hebt het even niet te weten, dan is eten er om je te troosten. Uiteindelijk beland je op die manier in een negatieve spiraal en wordt het alleen maar erger. Je wil het patroon graag doorbreken maar weet niet hoe. Dieet na dieet heeft niet of maar tijdelijk geholpen.

Het doorbreken van je patroon heeft in feite helemaal niet zoveel te maken met eten. Tijdens de ‘lekker in je vel coaching’ begeleid ik je naar een nieuwe manier van leven. Waarin zelfliefde en zelfzorg ervoor zorgen dat je dit patroon kunt doorbreken en je je lekker in je vel voelt, zonder dat je daarvoor een streng dieet moet volgen.

Kosten 125, voor 1,5 uur. Een coachtraject is gemiddeld 4/6 sessies, dit bepalen we bij de start van het traject. Inclusief gratis intakegesprek.
Locatie: Uniek Coaching & Styling, Athoslaan 12A Maastricht, online of in de vorm van wandelcoaching.