Zakelijk

Corporate Coaching & Styling
Een unieke formule! Als inhouse coach en stylist ben ik er om medewerkers te laten stralen. Optimaal presteren kan naar mijn mening alleen als je lekker in je vel zit en weet waar jouw vuurtje van gaat branden. Binnen- en buitenkant zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden en juist daar ligt mijn kracht. Een combinatie van coaching en styling. Vanuit het totaalplaatje werken aan groei, ontwikkeling en bewustwording.


Presentaties
Voor een groep staan vind ik heerlijk. Laat mij maar iets vertellen over duurzaamheid, zelfontwikkeling, imago, eerste indruk, styling, dan ben ik in mijn element. Neem contact op voor meer informatie en maatwerk.Dat kan anders!
Madeleen Stamm van Sowings en Suzanne Lahaye geven in het najaar van 2021 allebei een workshop op een event voor jonge vrouwen. Over totaal andere onderwerpen. Suzanne spreekt daar over styling en imago, Madeleen over een growth mindset. Achter de schermen raken ze aan de praat en blijkt al snel dat ze veel gemeen hebben. Zoals hun ervaring dat veel vrouwen zichzelf tekort doen en te weinig laten zien. En de rotsvaste overtuiging dat dat anders kan. Maar ze delen ook interesses in duurzaamheid, purpose, persoonlijke ontwikkeling en moederschap. Bovendien hebben ze allebei de drive om vrouwen te ondersteunen om hun leven mooier te maken en er meer voldoening uit te halen. 
 
Wat begon met een interessant gesprek, groeit uit tot een samenwerking tussen Uniek en Sowings. Deze is gericht is op de relatie tussen binnenkant en buitenkant. Mindset, gedrag, presentatie én actie. Suzanne en Madeleen geven workshops, trainingen, en inspiratiesessies en delen bovendien wekelijks hun inzichten, tips en eigen worstelingen op social media. Hieronder zie je een greep uit die gesprekken. Over belemmerende gedachten, balans vinden en ambities waarmaken.
 
En het gaat over de Inner Development Goals (https://www.innerdevelopmentgoals.org/). Het zogenoemde IDG framework helpt organisaties o.a. om inzichtelijk te maken welke vaardigheden ze in huis moeten hebben om voorbereid te zijn en blijven op een onzekere toekomst. De IDG Hub voor Brabant en Limburg wordt door hen gecoördineerd. Daarin leggen ze de focus op ‘purposeful living and working’. 
 
Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Rondom de Inner Development Goals of een ander onderwerp? Neem dan contact op met Suzanne of Madeleen. Wij denken graag met je mee! 
 


Workshops
Deze workshops worden verzorgd in samenwerking met Madeleen Stamm van Sowings.

Mindset en je kritische stem. De (on)zin van anders denken.
Je kunt er tegenwoordig bijna niet omheen: mindset. Het lijkt wel alsof alles maar makkelijk moet kunnen gaan, als je maar positief denkt. Daar geloven Suzanne Lahaye van Uniek Coaching & Styling en Madeleen Stamm van Sowings niet in. Maar ze zien in hun dagelijkse werk met vrouwen wel hoe ontzettend kritisch vrouwen op zichzelf zijn. En hoe ze zichzelf daardoor zoveel moois ontzeggen. En dat is zonde!
 
In deze praktische workshop nemen ze je dan ook mee in de wereld van growth mindset, je kritische innerlijke stem en andere belemmerende gedachten waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. En natuurlijk helpen ze om daar anders mee om te gaan. Zodat je je niet langer verstopt maar laat zien wie je echt bent. Van binnen en van buiten.
  
Betere balans vinden…hoe doe je dat?
Toch weer ‘ja’ zeggen tegen die taak waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Niet met je volle aandacht naar je kinderen of partner kunnen luisteren omdat je to-do lijst door je hoofd blijft malen. Dat ene hippe jurkje kopen dat je vriendin zo leuk staat, maar bij jou ongedragen de kast blijft hangen. Niet voor die baan gaan die je eigenlijk graag wil. En dan dat constante schuldgevoel…. Onze balans is vaak ver te zoeken. En dat kost een hoop energie. Maar dat kan anders!
 
Suzanne Lahaye van Uniek Coaching & Styling en Madeleen Stamm van Sowings helpen je graag om zelf je koers weer te bepalen. En om echt te laten zien waar jij voor staat. Want je hele leven in balans krijgen en alle ballen hooghouden is onmogelijk. Maar je eigen binnen- en buitenkant in balans brengen is een stuk makkelijker. En daardoor wordt dat drukke leven vanzelf ook rustiger en leuker. Let maar op.
   
Jezelf laten zien met versie 2.0
Gedurende je leven vind je jezelf steeds opnieuw uit als vrouw. Als je moeder wordt, bijvoorbeeld. Of juist als je kinderen inmiddels ouder zijn en je jezelf eindelijk weer meer ruimte gunt. Maar ook na een scheiding, burn-out, carrière switch of na een periode van persoonlijke groei wil je jezelf soms opnieuw uitvinden. En eindelijk laten zien wie je echt bent.
Maar hoe doe je dat? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? En hoe kan kleding je helpen om te laten zien waar jij voor staat? Zodat je je binnenkant en je buitenkant weer in balans brengt.
 
 De workshops duren 2 uur (incl nazorg na afloop), een programma voor een dag of dagdeel is ook mogelijk. Prijs op aanvraag.